Hlavná stránka
RSS kanál
NÁKUPNÝ KOŠÍK
0 ks 0.00 EUR
   Domov   O nás   Kontakt   Košík   Prihlásenie   Pomoc 

CD

Šláger TV - Česká muzika
Ľudovky a dychovky
Country a trampské
Populárna hudba
Vianočné koledy
Humor
Ostatné
Cigánske a rómske
Juhoslovanské
Pre deti
Výpredaj
Náboženské
Relaxačné a ezoterické
Vážna a klasická hudba

MC KAZETY

MC kazety-Ľudovky a dychovky
MC kazety-Vianočné koledy
MC kazety-Výpredaj
MC kazety-Pre deti
MC kazety-Náboženské

DVD

HUDBA
FILMY

OSTATNÉ

Čisté CD, DVD , obaly
Najsledovanejšie

Kollárovci - Goralu cy či ně žal 1 CD +

image 1. Keď chlapci hrajú ľudová / PaedDr. Št...

12.00 EUR 

Manželé Osičkovi - Nejkrásnější cimbálov

image CD 1 1. Ej, nad Pálavú vyšla hvězdička l...

12.00 EUR 

NEJKRÁSNĚJŠÍ PÍSNIČKY JADRANU - Interpre

image 5CD a 1 DVD těch nejlepších a nejkrásněj...

33.00 EUR 

Nejžádanější písničky na přání TV Šlágr

image CD 1 1. Už nám, kamarádi, bylo padesát V...

15.00 EUR 

PROGRES 13 - Tá naša kapela CD

image 1. Dar k tvojim meninám 2. Prekrásna je ...

7.30 EUR 

Duo Aramis - Běž za svou láskou 1 CD + 1

image 1. Akropolis adieu Christian Bruhn / Jiř...

11.00 EUR 

Duo Yamaha - Děti z Pirea 1CD+1DVD

image 1.Děti z Pirea (Enfants du Piree) 3:20 2...

13.00 EUR 

Ľudová Veselica 2. S Milanom Perným - Ke

image Nový album Milana Perného je v porovnaní...

7.30 EUR 

DUO JAMAHA - Na party Jadranskej CD+DVD

image Letná láska Na párty jadranskej La Palom...

14.00 EUR 

KAREL GOTT - 42 největších hitú 2CD

image CD 1 1. Oči sněhem zaváté 2. Pár havraní...

10.50 EUR 

Reklama
Můj-nákup.cz - ověřené internetové obchody DJ maiki Country Nakupujem z domu - katalóg internetových obchodov WebShopy - Katalog internetovych obchodov Pozri.sk - vyhľadávač

1. Prevádzkovateľ internetového obchodu cdobchod.sk

Marcela Mikolášová - Tonex

01801 Udiča 260

 
IČO: 47806214

DIČ: 1081811995



Prevádzkovateľ získava osobné údaje pomocou registračného formulára, umiestneného na stránke www.cdobchod.sk
 

2. Sprostredkovateľ

Slovenská pošta

Prevádzkovateľ poskytuje sprostredkovateľovi osobné údaje zákazníka v rozsahu: meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, dobierková suma.
 

3. Účel spracúvania osobných údajov

Vystavenie daňového dokladu - faktúry, v zmysle zákona 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, § 71 ods. 2 pism. b).

Doručenie tovaru a identifikácia zákazníka pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru.

Potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru - telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty.

Evidencia zákazníkov na účely vedenia ich užívateľských účtov na stránke www.cdobchod.sk

Evidencia zákazníckych objednávok pre riešenie prípadných reklamácií.

Zasielanie noviniek a akcií na internetovom obchode www.cdobchod.sk, ak o túto službu prejaví zákazník záujem.
 

4. Zoznam spracúvaných osobných údajov

Fakturačné údaje - meno a priezvisko, adresa trvalého bydliska, pri registrácii firiem aj IČO a DIČ

Údaje pre doručenie - meno a priezvisko príjemcu, adresa doručenia

Kontaktné údaje:

Telefónne číslo - pre potreby potvrdenia objednávky, komunikáciu so zákazníkom, doručenia tovaru kuriérskou službou.

Adresa elektronickej pošty (e-mail) - pre potreby zaslania potvrdenia objednávky a na ďalšiu komunikáciu so zákazníkom.

Údaje o Vašich objednávkach - pre potreby ich vybavenia a riešenia prípadných reklamácií.

 

5. Nutnosť poskytnutia osobných údajov

Prevádzkovateľ získava iba tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na splnenie záväzkov, ktoré od neho zákazník objednaním tovaru očakáva. Bez týchto údajov nebude možné spracovať prijatú objednávku. Z tohoto dôvodu je zákazník povinný vyplniť všetky požadované údaje pri realizovaní objednávky.
 

6. Tretie strany, ktorým budú údaje poskytnuté

Osobné údaje neposkytujeme žiadnym spoločnostiam spravujúcim databázy osobných údajov, ani žiadnym iným tretím stranám, okrem rozsahu potrebného na samotné doručenie tovaru kuriérskou službou.
 

7. Zverejnenie údajov

Naša spoločnosť získané údaje v žiadnom prípade nezverejňuje.
 

8. Práva a povinnosti dotknutej osoby

Zákazník spoločnosti Marcela Mikolášová - Tonex - dotknutá osoba v zmysle zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "dotknutá osoba"), je povinný uviesť pri registrácii konta do internetového obchodu iba úplné a pravdivé údaje.

Dotknutá osoba sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny.

Dotknutá osoba sa zaväzuje, že ak poskytne osobné údaje tretej osoby ako údaje pre doručenie (meno, priezvisko, telefónne číslo), robí tak iba s jej súhlasom a dotknutá osoba je oboznámená s postupmi, právami a povinnosťami, ktoré sú uvedené na tejto stránke.

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti, e-mailom, alebo osobnou návštevou v sídle spoločnosti od prevádzkovateľa vyžadovať:

  • Informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov.
  • Informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje.
  • Odpis jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.
  • Opravu jej nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.
  • Likvidáciu jej osobných údajov
  • Úpravu osobných údajov môže dotknutá osoba realizovať vlastnoručne v položke "konto zákazníka", po prihlásení zákazníka.
  • Všetky oprávnené požiadavky dotknutej osoby budú splnené a dotknutá osoba bude o tom informovaná do 30 dní od ich prijatia.

Dotknutá osoba si môže uplatniť svoje práva vyplývajúce zo zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to: e-mailom, písomne alebo osobne na adrese sídla spoločnosti.

*
*
Prihlásenie
E-mailová adresa:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia
Kontaktné údaje

Tonex
Udiča 260
01801 Udiča
Volajte:
Pevná linka
tel0424383165
Fax
tel0424383165
Mobil
tel0905950711
Píšte:
E-mail
etonex@cdobchod.sk
Kontaktujte nás

*Vaše meno:

*Váš email:

Váš telefón:

*Vaša správa/otázka:
*Kontrolný kód:
 
9704

Opíšte kód z políčka, slúži ako ochrana proti SPAM.
*údaje musia byť vyplnené pre úspešne odoslanie.
Novinky

DUO JAMAHA - Zabava mix 1CD

image CD 1. Tam pod Tatrami mix Tam pod Tatram...

9.00 EUR 

Igor Moško - Láska je mama, CD

image Igor Moško - Láska je mama CD. Seznam sk...

9.00 EUR 

Grande Moravia Ladislava Pavluše - Prstý

image Seznam skladeb: A vy páni muzikanti, lid...

14.00 EUR 

Kysucký prameň 14. - Hudba je kolískou d

image 1. Oščadnický kostol 2. Javorník, Javomí...

8.00 EUR 

Rubín - Skalickým rubínem, CD

image Skalickým rubínem, Miroslav Záhorský / M...

8.00 EUR 

Jana Peterková a Karel Hegner - Romantic

image Jana Peterková a Karel Hegner - Romantic...

15.00 EUR 

Patrícia Čepcová - S tebou, či bez teba?

image Patrícia Čepcová - S tebou, či bez teba?...

15.00 EUR 

Duo Aramis - Seznam srdcí CD+DVD

image 1. Duo Aramis (On The Road Again) 2. Jdi...

15.00 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
PODPOROVANÉ PLATBY
© Jozef Mikoláš - Tonex
© MiBe ESHOP 2014, 35